Wednesday, September 12, 2012

Eerste Voetbalmatch en Voorlaatste K&G bezoek


Hallo iedereen,

Vandaag is een heel drukke dag bij gezinnetje Palacio-Janssens.  Het was Niels zijn eerste voetbalmatch in Paal...het bewijs:

Vorige week: eerste keer gaan trainen (voetbal)

Nr 4...ze staan in de rij om handje te schudden met het andere team

Met de bal...aan het wachten op de start van de wedstrijd !!


En Nina's voorlaatste K&G bezoek.  Ze is zo braaf geweest dat ze 2 pannekoeken gekregen heeft terwijl we op onze buurt wachten. Ze heeft gespeeld, gepuzzeld EN geen trantje gelaten...gelukkig en blij.  En nog een extraatje...ze heeft haar favoriete baby daar ook gezien, Yuna.

Nina weegt nu 11,65 kg en meet 86,7 cm ... ik was zelf verbaast want ik trek haar nog kleren van maat 80 aan...daarom lijken ze een beetje strak te worden want ze zijn echt te klein!

En nu binnen bij de dokter...

Dokter," Nina, vorige keer heb je een toren gemaakt van 2 blokjes, laat me eens zien dat je dat nog een kan?"
Nina, die kijkt zo vreemd naar de dokter en ook een beetje verlegen. Ze heeft geen toren gebouwd...maar toen de dokter met mij aan het praten was ... bouwde ze een toren van 6 blokjes!! Die is toen wel omgevallen maar de dokter heeft het gezien!  Toen kreeg ze meer zelfvertrouwen en keek lachend naar de dokter.

Dokter, "Hier, steek de blokjes maar in de doos..." Ze heeft alle blokjes in het juiste vormpje gestoken...zonder fout!  10 op 10! En dat heeft ze dan nog 2 keer opnieuw gedaan.

Nina, "Oh kijk eens Mama, boekje"
Dokter, "Ah, ja boekje met veel prentjes.  Wat is dat Nina?" Wijst de dokter naar eerste prent...en weer 10 op 10!

Ja, ons Nina doet het goed!  En ja, dan begint ze te babbelen en van alles te doen...de dokter zei dat ze helemaal klaar is om naar school te gaan...de dokter heeft zelfs al vragen gesteld aan Nina voor een 2.5 jarige en ze kan ze allemaal beantwoorden zonder fouten.  Ik was heel trots...met rode wangen liep ik de kamer uit :-)

Als je zo'n dingen hoort over je eigen kindje is het het wachten van 18u15 tot 19u45 in K&G consultatiebureau (vol met kindjes en te weinig stoelen) wel waard.

Kijk eens naar ons gezond, groot meisje, Nina...

Met haar beste vriend, Opa

Aan het lachen met Peter Ronald




 Eén ding duurt wel lang.... héééél lang.... TE lang.....

Wanneer gaat haar haar langer worden?

Mama Neri


No comments: